Продуктът на Силва Технолоджис комбинира хардуер и софтуер Достъпът до

...
Продуктът на Силва Технолоджис комбинира хардуер и софтуер Достъпът до
Коментари Харесай

Уеб-базирано заключване на врати предлага фирма от Русе

Продуктът на Силва Технолоджис комбинира хардуер и програмен продукт

Достъпът до сейфа с ключа става с отдалечено генериран ПИН код

Нов софтуерен артикул разрешава надзор на достъпа до сейфове с ключове посредством отдалечено генерирани ПИН кодове със заложени времеви ограничавания. Silvae е създаден от основаната в Русе компания с белгийски капитал „ Силва Технолоджис ” (Silvae Technologies) , в партн ьорство с немската Masunt .

Иновативният артикул комбинира софтуерни с хардуерни умения, интегрирани в едно произведение. Silvae е предопределен за отдалечено (дистанционно) ръководство на заключване на порти посредством уеб-базирано ръководство на достъпа до обектите.

„ В продължение на половин година 6-членен екип на „ Силва Технолоджис ” създаде софтуера и уеб страницата за продукта. Стоманените устройства за достъп се създават в русенско дружество ”, заяви изпълнителният шеф на компанията Руди Ван ден Бос.

Той добави, че предлагането на продукта стартира в началото в България, Румъния, Германия и Франция, а по-късно Silvae ще се популяризира и в други европейски страни.

„ Потенциални клиенти на този артикул са места за настаняване като хотели, къщи чартърен, ваканционни жилища. Но, несъмнено, не се ограничаваме до тук. Изделието би намерило сполучливо приложение за надзор на достъпа във компании, офиси, предприятия и други ”, добави Ван ден Бос.

Стоманените устройства за достъп се създават в русенско дружество

При закупуване на продукта клиентът го записва в портала, а оттова се генерира ПИН код при задаване на параметри като време на идване и овакантяване. По този метод процедурата по приемане и предаване на ключове се редуцира.

Така, в случай че една компания отдава ваканционни жилища чартърен, не е належащо да назначава и изпраща човек, който всякога да предава и приема ключовете от туристите. С кода за достъп те ще могат да влизат и напущат в уговореното време.

С помощта на този артикул елементарно може да се зададат параметри като ден, час и за какъв интервал от време посетител, чиновник или трета страна може да влиза в жилището, стаята, офиса. Достъпът може да бъде даден за час, няколко дни или няколко седмици.

ПИН кодът се изпраща по имейл или SMS. В момента, в който ПИН кодът изтече, достъпът до следения чрез Safe Key обект става неосъществим, прецизираха от разработчика.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР