Продават положителни тестове за бременност в сайтовете за електронна търговия

...
Продават положителни тестове за бременност в сайтовете за електронна търговия
Коментари Харесай

Подарък за 14 февруари в нета: Tестове за бременност с 2 черти

Продават позитивни проби за бременност в уеб страниците за електронна търговия в интернет. Цените варират сред 10 и 40 лева В навечерието на празника на влюбените, който става все по-популярен и в България, тестванията с две чертички стават още по-търсени, предава Българска национална телевизия.

" За да зарадвате вашата половинка " или " съвършен за приятни изненади и смешки. Дискретно опакован. " Това са част от рекламните послания с които онлайн търговци те приканват да си купиш позитивен тест за бременност.

Психологът Ана Тодорова споделя, че в Съединените щати сходни разгласи са настоящи още от края на 90-те години и са известна първоаприлска смешка. Всъщност дамите лъжат мъжете, че са бременни още от антични времена, само че тогава просто не е имало проби.

" Това е превъзходен метод да изманипулираш някой, може да е тривиално, само че за доста хора това би било причина да се оженят за някой ", сподели още той.

ВИДЕО ТУК

 http://news.bnt.bg/bg/a/prodavat-polozhitelni-testove-za-bremennost-v-internet

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР