Продават положителни тестове за бременност в сайтовете за електронна търговия

...
Продават положителни тестове за бременност в сайтовете за електронна търговия
Коментари Харесай

Нестандартен подарък за Свети Валентин се радва на голяма популярност в мрежата

Продават позитивни проби за бременност в уеб страниците за електронна търговия в интернет. Цените варират сред 10 и 40 лева

В навечерието на празника на влюбените, който става все по-популярен и в България, тестванията с две чертички стават още по-търсени.

"За да зарадвате вашата половинка " или "идеален за приятни изненади и смешки. Дискретно опакован. " Това са част от рекламните послания с които онлайн търговци те приканват да си купиш позитивен тест за бременност.

Психологът Ана Тодорова споделя, че в Съединените щати сходни разгласи са настоящи още от края на 90-те години и са известна първоаприлска смешка. Всъщност дамите лъжат мъжете, че са бременни още от антични времена, само че тогава просто не е имало проби.

"Това е превъзходен метод да изманипулираш някой, може да е тривиално, само че за доста хора това би било причина да се оженят за някой ", разяснява Тодорова пред Българска национална телевизия.

Оля Малинова е една от дамите от нашумелия Стенд ъп театър - Уан найт стенд. Монологът ѝ обръща особено внимание на тестванията за бременност.

"Аз бих посъветвала дамите, вместо да дават 30-50 лева за тест за бременност, да дадат 12 лева за въже и с това въже също могат да вържат един мъж доста сполучливо ", споделя Малинова, която е специалист по проби за бременност.

И въпреки продажбите на позитивни тестова да не са противозаконни, това може да е подло оръжие, което да се употребява с користни цели.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР