Продавачка и клиент в плод и зеленчук задържаха крадец след

...
Продавачка и клиент в плод и зеленчук задържаха крадец след
Коментари Харесай

Продавачка и клиент в магазин задържаха крадец

Продавачка и клиент в плод и зарзават задържаха апаш след къса гонка и сборичкване на улицата. Повиканите на място служители на реда открили, че хванатият при "гражданския арест " е с богато престъпно минало и неведнъж осъждан за обири.

Малко преди 12:00 часа в следващия си работен ден Янка Владимирова получила стока и платила на дистрибуторите. Оставила портфейла си на масата зад щанда, с цел да обслужи чакащ клиент. В същото време в обекта влезнал и крадецът.

"Той идва и ми желае яйца и аз излизам, с цел да му дам един картон с яйца, той през това време очевидно е огледал. Видял е очевидно портфейла и към този момент се чуди какво да ме забаламоса ", описа продавачката.



Побързал да напусна магазина. 48-годишната жена погледнала към масичката и видяла, че портфейлът липсва. В него имало 550 лв., дебитни карти и персонални документи.

Янка го настигнала и го попитала взел ли е нещо от магазина. Мъжът отрекъл. Жената още веднъж влезнала в обекта и като се уверила,че има кражба, викнала за помощ. Клиент се притекъл и двамата още веднъж настигнали мъжа. Съсед също се притекъл на помощ и по този начин крадецът бил арестуван до идването на полицията.

Униформените разкрили портфейла в бельото му. Установили,че е техен остарял познайник, неведнъж арестуван и осъждан за дребни обири.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР