Продавачите на жилища в някои части на провинцията в момента

...
Продавачите на жилища в някои части на провинцията в момента
Коментари Харесай

Горещите точки се превръщат в неспотове, тъй като пазарът на селски жилища се охлажда

Продавачите на жилища в някои елементи на провинцията сега би трябвало да работят повече, с цел да намерят покупател, в сравнение с в предходни години. Въпреки че продажбите на селски къщи процъфтяваха по време на пандемията – цените на селските къщи със междинна стойност от минимум £2 милиона скочиха с 10,4 % през годината до септември 2021 година, съгласно организацията за парцели Savills – те се сблъскаха със суровата действителност на по-високи ипотечни лихви и спукването на балона за работа от у дома.

Джеймс и Саманта бяха типични за купувачите, които избягаха от Лондон, с цел да се реалокират в провинцията в първите години на Covid, купувайки хубав Джорджианска къща в края на село в най-дълбокия Съмърсет. „ Това беше поражение и по този начин се трансформира в голям план за блокиране и труд на обич “, споделя Джеймс, който не пожела да назове същинското си име.

Той и Саманта в този момент най-вече би трябвало да са в столицата делнични дни за работа. „ Пътуването – което е над 2 часа и 30 минути в едната посока – елементарен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР