> Продавачът Енрико (вляво) с измамника пред колатаКупувачът мошеник се

...
> Продавачът Енрико (вляво) с измамника пред колатаКупувачът мошеник се
Коментари Харесай

В Италия разкриха измама с лъскаво БМВ, има замесени българи

 > Продавачът Енрико (вляво) с измамника пред колата
Купувачът шарлатанин се оказал италианец, осъждан в предишното за изнудване, и пробутал подправен чек. Потърпевшият в тази ситуация се споделя Енрико - той оповестил първокласното си возило за обмен. С него съвсем незабавно се свързал претендент покупател, показал се за Чиро Гало. Двамата се споразумели за цена от 47 500 евро. Енрико обаче не бил напълно сигурен в надеждността на претендент купувача, по тази причина изискал от него да му прати фотография на банковия чек. За да го предразположи и вдъхне доверие, Чиро споделил, че ще му прати моцарела, защото бил производител. Така Чиро се показал пред продавача си с двукилограмова моцарела и Енрико " захапал ". Двамата завършили договорката в град Порденоне, пише " 24 часа ".

Енрико не знаел, че Чиро Гало в действителност е измислено име, зад което се криел италианец, осъждан в предишното за изнудване. Двамата ревизирали дружно посредством банката, че чекът е постоянен. Енрико не можел да знае в този миг, че в действителност чекът бил клониран. После не получил никакви пари от него.

За шанс, пострадалият Енрико оставил включен джипиеса в колата си и открил в един миг, че беемвето към този момент е в България. Тогава си дал сметка, че са го измамили. 

С приложение на телефона си Енрико и журналистът от " Хиените " видели по какъв начин колата била паркирана от дни в гараж в България. Двамата отлетели за София. Проблемът обаче бил, че колата се намирала в гараж на полицията. След диалог с служител на реда разбрали, че тя била запорирана поради нередности и че притежателят й живеел наоколо. Енрико и журналистът се свързали с дамата на българския притежател. Тя споделила, че няма разбиране по какъв начин колата стигнала от Италия в България, а че знаела само, че мъжът й я купил от някой си Чиро Гало. Жената допълнила, че брачният партньор й платил в брой на Чиро 38 000 евро и че са купили и друга кола преди 2 година без проблеми. " Сега не мога да го открия, в противоположен случай ще си желая незабавно парите, защото поради нередности ми взеха колата ", споделил притежателят.

В последна сметка Енрико получил ключовете от колата си и отишъл да си я прибере. След връщането в Италия Енрико и журналистът от " Хиените " стигнали до адреса на Чиро Гало чрез джипиеса на колата. Пред камерите той призна, че е направил машинация. " Няма да върша повече по този начин ", даде обещание още измамникът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР