Продава се имот на легендата Мохамед АлиАмериканско имение на легендата

...
Продава се имот на легендата Мохамед АлиАмериканско имение на легендата
Коментари Харесай

Продава се имот на легендата Мохамед Али
Американско имение н

Продава се парцел на легендата Мохамед Али
Американско имение на легендата в бокса и обществото Мохамед Али, който умря през 2016, се продава в Мичиган. На пазара е дребен гимнастически салон, басейн, баскетболно игрище и естествено - боксов кръг. Цената е малко под три милиона $.

Според обявата, оповестена в интернет, вдовицата на Али - Лони, продава благосъстоятелност върху 32 хектара в северната част на Съединени американски щати, покрай eзерото Мичиган, на цена 2 895 037 $ (около 2,5 милиона евро). Двете последни числа в цената са намигане към 37-те нокаута, с които първенецът получаваше купите си на върха по време на кариерата си.

Боксьорът в тежка категория купува парцела през 1975 година в покрайнините на Бериен спрингс, където има две огромни къщи и няколко гаража.

Роденият като Касиус Клей Али страдаше дълги години от заболяването на Паркинсон. Той прекарва главната част от времето си, откакто се отдръпна от дейна спортна активност тук. След това, няколко месеца преди гибелта си се мести в Аризона. Той умря на 3 юни 2016 година на 74. /АФП
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР