Продължението на започналата през 1995 година поредица, продължила с филм

...
Продължението на започналата през 1995 година поредица, продължила с филм
Коментари Харесай

Лоши момчета 3 свали от пиедестала Междузвездни войни 9

Продължението на почналата през 1995 година поредност, траяла с филм и от 2003 година - " Лоши момчета вечно ", измести месечният отличник по зрителски интерес - " Междузвездни войни 9 " , сочат систематизираните данни от киносалоните. Събирането на някогашните сътрудници Маркъс и Майк за последна задача е гледано от 31 604 фенове и има 338 658 лв. доходи от билетите им за първите три дни у нас.

На втора позиция е другата премиера от предишния уикенд - новата история по романа на Хю Лофтинг от 1922 година - " Доктор Дулитър " . Говорещият с животните воин на Робърт Дауни Младши, опитът му да помогне лекарски на кралица Виктория, търсейки вълшебно лекарство, е към този момент три дни на екраните у нас и за това време са го гледали 24 465 фенове и има 265 020 лв. доходи.

Трета позиция измежду най-гледаните филми е за анимацията " Овца или вълк 2: Голям Прас! ". Втората част на съветската история за взаимното общуване на овце и вълци, което този път е нарушено още веднъж и би трябвало да се възвърне редът, е към този момент трета седмица на екраните у нас и за това време регистрира 30 892 фенове и 306 850 лв. доходи от билетите им.

На четвърто място е " Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър " , последна част от галактическата сага, почнала в края на 70-те на предишния век. Рей и Кайло Рен, джедаите и ситите, светлата и тъмната страна, положителното и злото, които се изправят във заключителен конфликт, са към този момент пета седмица на екраните у нас и са гледани от 216 103 фенове и имат 2 581 864 лв. доходи.
Пето място измежду първите 10 е за " Джуманджи: Следващо равнище " по претекстове от детската едноименна книга от 1981 година на американския публицист Крис Ван Алсбърг. Завръщането на четиримата младежи, които победиха играта в предишния филм още веднъж в нея, с цел да спасят влезлия независимо Спенсър, е гледано от 131 527 фенове и има 1 396 101 лв. доходи за месец и половина на екраните у нас.-->

На шесто място е анимацията " Шпионски бъркотии " . Колаборацията сред шпионина Ланс и ученият Уолтър, която трансформира първия в... гълъб, с цел да влезе под прикритие и да търси софтуерния терорист Тристан, е гледана от 41 170 фенове и има 401 050 лв. доходи за месец на екраните у нас.

Седмо място заема основаният по действителни събития " Бомба със закъснител " . Историята на абсурда във " Фокс нюз ", коствал поста на най-влиятелния изпълнителен шеф, поради обвинявания в полов тормоз, е към този момент втора седмица на екраните у нас и за това време са я гледали 8 985 фенове и има 90 900 лв. доходи.

На осма позиция е престъпната история " Вади ножовете " - американска история в класическия жанр на Агата Кристи. Разследването на гибелта на създателя на престъпни романи Тромби след рождения му ден от детектива Беноа Бланк е гледано от 21 711 фенове и има 206 129 лв. доходи за трите седмици у нас.

Девета позиция е за анимацията " Замръзналото кралство 2 " , която е измежду най-гледаните филми към този момент девета седмица. Новото избавяне на Арендел е гледано от към този момент 222 095 фенове и регистрира 2 195 544 лв. от билетите им.

На десето място е българският " Диви и щастливи " . Криминално-романтичната история с Яна Маринова, Луиза Григорова-Макариев, Александър Сано, Базил Ейденбенц, Дария Симеонова, Димо Алексиев, Асен Блатечки, Калин Врачански, Явор Бахаров, Бен Крос в основните функции е към този момент втори месец на екраните и е гледана от 81 083 фенове и има 761 621 лв. от билетите им.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР