Продължението на филма по книгата на Стивън Кинг „То” вече

...
Продължението на филма по книгата на Стивън Кинг „То” вече
Коментари Харесай

Топ 6 на филмите в българските кина: Втората част на „То” е най-гледаната лента у нас

Продължението на кино лентата по книгата на Стивън Кинг „ То” към този момент втора седмица продължава да е най-гледаната лента у нас , сочат систематизираните данни от киносалоните, представени от Българска телеграфна агенция.

Независимо от шестте министър председатели предишния петък, филмът с остарелите герои от „ Клуба на загубеняците” в град Дери, които още веднъж би трябвало да се оправят с мрачния смешник, е гледан от към този момент 45 099 фенове и има 406 797 лева доходи.



На втора позиция е първата премиера от предишния уикенд – престъпната комедия „ Да свалиш Уолстрийт” , основан по публикация на Джесика Преслър в сп. " Ню Йорк " отпреди четири години.

Сюжетът се върти към четири стрийптизьорки, които са решили „ да си вземат своето” от брокерите в Ню Йорк, е гледано от към този момент 6 726 фенове и има 63 367 лева доходи за първите три дни у нас.



Трети по ред е „ Angry Birds: Филмът 2” – анимацията е продължение на първата отпреди три години.

Обединението на гневните птици и зелените свине против ледения остров на орлите е към този момент месец на екраните у нас и за това време са го гледали 56 431 фенове и има 511 369 лева доходи.



На четвърто място е екшънът „ Код: Ангелът” , в който изобилстват пейзажи от България. Филмът с Джерард Бътлър и Морган Фрийман в основните функции, за трета седмица е по екраните у нас и е гледан към този момент от 23 605 фенове и има 221 446 лева доходи.



Пета позиция е за екшъна „ Бързи и гневни: Хобс и Шоу” , продължение на историята от осмия филм от поредицата.

Разказът за събирането на двама отдавнашни врагове в името на издирването на гибелен вирус е от близо два месеца на екраните у нас и за това време са го гледали 169 590 фенове и има 1 856 051 лева доходи.



Шесто място измежду най-гледаните филми у нас е за кино лентата на Куентин Тарантино „ Имало едно време... в Холивуд”.



Историята от края на 60-те години на предишния век с адрес „ Меката на киното” и препратки към разгара на италианските „ спагети-уестърни” с Брад Пит и Леонардо Ди Каприо в основните функции е към този момент пета седмица у нас и е гледана от 73 524 фенове и има 698 546 лева доходи.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР