Продължението на екранизирания мюзикъл Mamma mia! излиза на голям екран

...
Продължението на екранизирания мюзикъл Mamma mia! излиза на голям екран
Коментари Харесай

Още песни от АББА и нов дует в продължението на филма Mamma mia!

Продължението на екранизирания мюзикъл Mamma mia! излиза на огромен екран този петък. Неговото заглавие е " Mamma mia! Отново дружно ", а режисьор е Ол Паркър.

Базиран още веднъж върху творчеството на шведския квартет ABBA, филмът споделя предисторията на основната героиня и самотна майка Дона Шеридън, изиграна от Мерил Стрийп, която ръководи хотел на гръцки остров.

Филмът още веднъж е озвучен от песните на ABBA

Музиката към втората част е поверена на двама от изпълнителите на ABBA - Бени Андершон и Бьорн Улвеус.

Листът с песни към този момент е прочут и може да бъде закупен педварително от тук, това оповестиха Юнивърсъл студиос на формалната страница на кино лентата във фейсбук.

Той включва още веднъж известните мелодии Mamma mia!, Dancing queen и I have a dream, само че този път феновете ще могат да чуят Waterloo, Knowing me, knowing you, When I kissed the teacher и други заглавия от музиката на ABBA.

Шер е новото попълнение в актьорския състав

Носителката на " Оскар " Шер влиза в актьорския състав като Руби Шеридън - майката на Дона. Това е първото й присъединяване във филм от 2010 година насам. Тя ще изпее песента Fernando в дует с Анди Гарсия.

 Още песни от АББА и нов дует в продължението на кино лентата Mamma mia!

В изявление за BBC певицата споделя, че продължението на Mamma mia! е " също толкоз занимателно и зашеметяващо ". " В началото бях доста обезпокоена, тъй като другите артисти се познаваха отдавна, само че след това видях, че няма да има напрежение - всички се смееха, бяха доста занимателни и се майтапиха от самото начало " - споделя още Шер.

През 80-те години Мерил Стрийп и Шер си партнират във кино лентата " Силкуд ", а продължението на екранизирания мюзикъл ги събира още веднъж дружно.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Mamma Mia! (7)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР