Продължението на Борат“, новият филм на Саша Барон Коен, с

...
Продължението на Борат“, новият филм на Саша Барон Коен, с
Коментари Харесай

Българска актриса троли Америка редом със Саша Барон Коен

Продължението на „ Борат “, новият филм на Саша Барон Коен, с публично заглавие „ Borat consequent movie film “ („ Борат: идващия кино филм “ с подзаглавие „ Предаване на необикновен рушвет на американския режим, в интерес на в миналото славната нация на Казахстан “) или просто „ Борат 2 “, потегля по Amazon Prime на следващия ден, 23 октомври. Голямата изненада - най-малко за българските фенове - е, че във най-важната роля след тази на основния воин, е българската актриса Мария Бакалова. Историята е следната:

След като преди 14 години e опозорил страната си пред света (с кино лентата „ Борат: Културен продан с Америка за прогрес на великия приятелски казахстански народ “) казахстанският публицист Борат Сагдиев получава опция да изкупи виновността си. Лично „ водачът на нацията “ Нурсултан Назарбаев го изважда от Гулаг и го изпраща в Америка с нова задача - да занесе подарък маймунка на „ вицепремиера Пенис “, с цел да завоюва благоразположението на премиера Тръмп „ в интерес на в миналото славната нация на Казахтан “. 

Този път Борат отпътува дружно с щерка си, 15-годишната Тутар Сагдиев (известна и като Сара Джесика Паркър Сагдиев), която желае да стане публицист също като татко си. Но по пътя момичето изяжда шимпанзето и на Борат му хрумва да дари на вицепрезидента Пенс щерка си… 

По пътя татко и щерка научават за доста феминизма, политиката - и един нов гибелен вирус, който може да е бил публикуван от „ цигански сълзи “.

В сряда Guardian съобщи, че Руди Джулиани - някогашният кмет на Ню Йорк, сегашен персонален юрист на Тръмп и съществена фигура в неговата акция - е имал недискретна среща с дъщерята на Борат в хотелска стая (пълна със скрити камери) по време на пандемията. Тутар се показала за (руска?) кореспондентка на консервативна консервативна тв стратегия, която харесва по-възрастни мъже, той  флиртувал и ѝ държал ръката, а след края на изявлението във фоайето на нюйоркски хотел предложила на 76-годишния политик да се качат в стаята ѝ с цел да пият по едно... Сцената приключва с нахлуването на Саша Барон Коен като Борат в стаята, който крещи:

 „ Тя е на 15! Твърде остаряла е за теб! “

Няма да навлизаме в детайлности какво се случва в това време, с цел да ви е по-интересно, когато  гледате кино лентата, само че по всичко проличава, Джулиани ще би трябвало да дава отговор на много неуместни въпроси.  

Във вторник в интернет се появи и видео от гостуването на Саша Барон Коен и Мария Бакалова в шоуто на Джими Кимъл - на края и Барон Коен, и водещият остават без панталони. Мария Бакалова се появава малко след девета минута и приказва (и крещи) най-вече на български, както прави постоянно и във кино лентата. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР