Продължение на скандала, който се заформи на срещата на премиера

...
Продължение на скандала, който се заформи на срещата на премиера
Коментари Харесай

Превозвачи разпространиха запис, за който се твърди, че е от срещата им с Петков

Продължение на абсурда, който се заформи на срещата на премиера Кирил Петков с превозвачите. Представители на компаниите, които напуснаха афектирани срещата и споделиха, че министър председателят ги е изгонил, разпространиха аудиозапис . Твърдят, че той е изработен точно на срещата в Министерския съвет и че един от гласовете, които се чуват, е на Петков, заяви NOVA.

„ Ако желаете постоянно можете да си тръгнете, това е... По всяко време сте поканени, в случай че ви е досадно, да излезете - вратата е там ”, се чува на записа.

„ Не става въпрос дали ни е досадно. Става въпрос за това, че вие сте ни поканили по съответна тематика. В момента разводнявате тематиката. Вие имате среща в 17:00 часа по-късно. И въпросите, които ние сме ви сложили, остават без отговор сега. Така че доста ви апелирам, дано да не разводняваме ”, се чува различен глас.

„ Повярвайте ми, в случай че не желаете да слушате, вратата е там. Ето я. Зад вас. Няма... Аз вземам решение тук по какъв начин ще приказвам и какво ще приказвам ”, споделя първият глас.

Вицепремиерът Гроздан Караджов разгласи, че министър-председателя е бил неведнъж предизвикан от превозвачите. Екипът на NOVA е потърсил за коментар пресслужбата на премиера и чака реакцията им.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР