Продължават специализираните полицейски акции в страната - днес на територията

...
Продължават специализираните полицейски акции в страната - днес на територията
Коментари Харесай

Деветима задържани при нова спецакция, роми признаха за чували с пари за изборите

Продължават профилираните полицейски акции в страната - през днешния ден на територията на Кърджали и Пазарджик. Операцията е обвързвана с противодействието на битовата престъпност и изборните права.

Проверени са стотици коли и десетки търговски обекти. Има формирани 20 досъдебни производства и преписки за открити разнообразни типове закононарушения, арестувани са 9 лица.

" Най-вече се касае за владеене на високорискови наркотични субстанции, приложимост на моторни транспортни средства под въздействието на алкохол, наркотични субстанции или дерегистрирани МПС, причинители на обири, нелегално предпазване на акцизни артикули без бандерол ", изясни представителят на ОДМВР - Пазарджик Мирослав Стоянов.

В пазарджишкия квартал " Изток " дефинираха акцията като предстояща.

" По принцип, 100% се купуват гласове несъмнено. Парите идват от София, докарват ги с чували тук да ги раздават на избрани хора ", изясняват роми.

Проверки са осъществявани и против пазаруването на гласове.

" Колегите са направили нужните инспекции във връзка с питейни и увеселителни заведения, заложни къщи и търговски обекти, които да ни насочат към действия, свързани с противоправни действия срещу изборните права на жителите, само че все още нямам информация сътрудниците да са открили нещо съответно ", разясни Стоянов.

Акцията на полиция и жандармерията на територията на цялата област Пазарджик продължава и през нощта.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР