Продължават протестите срещу политиката на правителството и във Варна. На

...
Продължават протестите срещу политиката на правителството и във Варна. На
Коментари Харесай

Палатков лагер вече и във Варна, обмислят да стане постоянен като в София


Продължават митинги те против политиката на държавното управление и във Варна. На кръстовището пред общината бяха разпънати палатки и беше блокирано придвижването по бул. “Осми Приморски полк ”, заяви Българска национална телевизия.

Малко след 18:00 ч. започнаха да се събират митинги ращите, към 19 ч. блокираха кръстовището пред общината.

Така те показаха своята алегорична поддръжка към митинги ращите в София и за следващ път желаеха оставките на държавното управление и на основния прокурор.

Те обявиха, че са подготвени да останат непрекъснато, в случай че им бъде разрешено от полицията. Обмислят вид и да се реалокират на площада в центъра на града, с цел да не затрудняват придвижването на колите.

Визията за промени в правосъдната система представиха на протеста в  Бургас  от самодейността „ Правосъдие за всеки “, заяви БНР. Около 50 души излязоха и нощес с искане за оставки на основния прокурор и на държавното управление. С крясъци „ Оставка “ митинги ращите минаха през центъра на града и изпяха химна до Морската гара.

Пред постройката на общината в  Ямбол  за поредна вечер се събраха недоволни жители от ръководството на страната.

В 23-ия ден на недоволството настояванията на митинги ращите в Ямбол , са същите - оставка на държавното управление, на премиера и основния прокурор, както и предварителни избори с понижен брой депутати.

Около 20 души за пореден ден излязоха на протест в  Пловдив  с претенции за оставките на премиера Бойко Борисов и на основния прокурор Иван Гешев. Пред постройката на общината на площад " Стефан Стамболов ", озвучен с патриотични и възрожденски песни, те опънаха транспарант с надпис " Ние сме България ". 

Малко по-късно гражданите  издигнаха лозунги " Оставка. Не сме платени. Мразим ви гратис " и " Ред и правдивост, а не - Гешев ".  Шествието се насочи по нормалния си маршрут  на Главната улица до Римския стадион.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР