Продължават масираните проверки в района на пазарджишкия квартал Изток“. Вчера

...
Продължават масираните проверки в района на пазарджишкия квартал Изток“. Вчера
Коментари Харесай

Пълна анархия в циганската махала на Пазарджик - злато, шилешко, агнешко и риба!

 Продължават масираните инспекции в региона на пазарджишкия квартал " Изток “. Вчера на територията на квартала е извършена полицейска акция, водена от чиновници на бранш " Противодействие на икономическата престъпност “ при ОДМВР-Пазарджик. В нея са взели присъединяване сътрудниците им от сектор " Изток “, " Пътна полиция “, РСПБЗН-Пазарджик, инспектори от Национална агенция за приходите, " Инспекция по труда “ и ОД " Безопасност на храните “.

Извършени са масирани инспекции на търговски обекти, хора и коли за осъществяване на комерсиална активност с акцизни артикули, благородни метали, с хранителни и други артикули. При инспекция на златарски магазин, стопанисван от пазарджиклията С.А. на 46 години, органите на реда разкрили за продажба артикули от благородни метали с логото на известни търговски марки. Освен това златото било немаркирано и без документи за генезис. Иззети са близо 200 грама мъжки и дамски украшения.

Под заслон на къща на една от улиците инспектиращите открили, че 25-годишният С.М. е изложил за продажба трупно шилешко и агнешко месо с общо тегло от над 60 кг. Обектът не бил регистриран като търговски, а месото било без всякаква маркировка и съпътстващи документи. Инспекторите от Областна дирекция " Безопасност на храните “ са съставили констативен протокол, като следва и съставянето на акт за откритото нарушаване.

На кръстовище сред две улици проверяващите засекли 34-годишния Ц.И. от монтанското село Долна Рикса. Мъжът правил продажба на риба без никакви документи за генезис на стоката и без да е регистриран като търговец. Установени са три корита с общо към 25 кг с шаран. Инспекторите по сигурност на храните са съставили протокол на мъжа и активността му е прекратена. Предстои и да му бъде връчен акт за откритото административно нарушаване. Засилените инспекции не престават и през почивните дни.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР