Продължават коментарите в социалната мрежа Фейсбук за скандалното поведение на

...
Продължават коментарите в социалната мрежа Фейсбук за скандалното поведение на
Коментари Харесай

Мрежата за Мустафа Емин: Вместо да си гледа детето, си вика чакай да се пошегувам с името на министъра

Продължават мненията в обществената мрежа Facebook за скандалното държание на съветника на министър Тагарев и член на Демократична България Мустафа Емин в „ Пирогов “. Тази заран мъжът изясни пред Нова телевизия, че бил загатнал името на министъра два пъти, само че било на смешка. Последно – до смешки ли му е било или е бил обезпокоен?
От профила във Facebook на Виктория Георгиева
Още през вчерашния ден Мустафа Емин можеше просто да се извини, само че той избра да се омаже. Първо написа статус, в който косвено, въпреки и с по-меки думи, призна, че очевидно си е изпуснал нервите, тъй като бил доста обезпокоен за детето си.
А за похлупак, тази заран, най-нагло излъга, че в действителност бил загатнал няколко пъти министъра на опазването на здравето, само че на смешка. Последно – до смешки ли му е било или е бил обезпокоен?
Призна, че е държал детето му да бъде признато в шокова зала, само че лекарите го били разубедили? Тоест е упорствал да стане неговото, като става и ясно, че лекарите са били принудени да му дават пояснения за дейностите си.
Паралелно с това поддръжници на Демократична България към този момент са разровили профила на сестрата и са стигнали до заключението, че това било… интензивно мероприятие, т.к. казусът дори бил отразен в съветска медия. Сестрата била русофилка и споделяла фотоси от съветски манастири. А и звънарка била – от през вчерашния ден разбрах, че това е най-позорната специалност в България – загатва се със страшна гадност и насмешка от всички деятели. Нямало по-разобличаващо и тъпо от това да биеш камбана.
А господинът бил мил, благ, учтив. Политик, не елементарен човек, политик! Ако можеше въпросния, както и подкрепящите го да схванат какъв брой са жалки единствено. Как умират да се подиграват на Ганьо, че вярвал в конспирации, само че самите те непрекъснато са подготвени цялостен разказ с детайли на фантастика да напишат, единствено и единствено да не им се наложи да кажат „ сгреших, оправдавам се “.
От профила във Facebook на Росен Димитров
Като се замисли човек става още по-интересно! Значи един татко е в смут, че детето му е с разрушена глава. Поради това желае да бъде признато в шокова зала и то не къде да е, а в Пирогов.
Тоест, той е със съзнанието, че детето му е с заплаха за живота!
Обаче, тъкмо в този миг, когато в неговото схващане детето му е в сериозно положение и желае да влезе в шокова зала, си вика чакай да се пошегувам малко с името на министъра, ей по този начин разведря ситуацията, да стане малко майтап…И естествено умните кълват, само че те не са с кокоши мозъци, не са!
От профила във Facebook на Радо Ковачев
Човечецът обикалял 3 часа кабинети, държейки на ръце детенцето си и гледайки разрушеното му челце. Накрая с последни сили, като героично загиващ партизанин, се пошегувал 2 пъти с името на министъра, а вие го изкарвате какъв ли не. Сърца немате вие, сърца немате!
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР