Продължават да се появяват кадри от ужасната случка, която потресе

...
Продължават да се появяват кадри от ужасната случка, която потресе
Коментари Харесай

Потресаващо! С крясъци "Аллах Акбар" нападателят в Сидни прерязал гърлото на жена ВИДЕО

Продължават да се появяват фрагменти от ужасната преживелица, която потресе Сидни измежду бял ден. Мъж на 21 години наръга с голям нож няколко души в центъра на града, оповестява „ Дейли Мейл “.

От полицията оповестиха, че минимум една жена е била убита при офанзивата.

Както БЛИЦ заяви, нападателят, който бил затрупан с кръв от жертвите си, се опитал да избяга, откакто няколко смели жители хукнали да го гонят.



На една от фотосите се вижда по какъв начин тъкмо пред „ Грейс хотел “ на ъгъла на две огромни улици, мъж обезврежда развилнелия се юноша. Снимката е направена от японска туристкa.

Тя била в колата си, когато пред нея се разиграла трагичната преживелица. Мъжът с бялата коса употребява стол, с цел да обезвреди нападателя. „ Надявам се, че мъжът със стола не е ранен “, разяснява тя.



Младежът с ножа е сниман по какъв начин скача на черен „ Мерцедес “, крещи „ Аллах Акбар “ и размахва ножа си, когато по-възрастният мъж, който се оказал предприемач, се доближил към него със стола.

„ Застреляй ме, застреляй ме в ши*аната глава “, разкрещял се нападателят до момента в който бягал по улицата. „ Искам да умра, ма*ка му “, викал той.

Според очевидци на случилото се, той бил изпил „ цялостен куп хапчета “ преди случая.



Няколко мъже, измежду които мъжът със стола, го задържали до идването на полицията. Те употребявали пластмасови щайги, с цел да го усмирят. „ Имаше кръв на всички места. Крещеше религиозни неща “, описа един от тях.


Младежът е 21-годишният гражданин на Сидни Мерт Ней. За него се знае, че от дълго време страда от психическо заболяване. Няма данни за връзки с терористични организации.

Жертвата му е жена, открита в апартамент наоколо до мястото на екшъна. Тя била с прерязано гърло.

Друга жена е била намушкана в гърба и откарана в болница.

В момента Ней е в ареста. От полицията похвалиха за смелостта мъжете, които са го арестували.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР