Продължават акциите в Пловдив в подкрепа на амбулантния търговец Митко.

...
Продължават акциите в Пловдив в подкрепа на амбулантния търговец Митко.
Коментари Харесай

Продължават акциите на пловдивчани в подкрепа на нападнатия търговец Митко

Продължават акциите в Пловдив в поддръжка на амбулантния търговец Митко. Мъжът беше потиснат и обичай от ресторантьор в квартала „ Капана “. Полицията продължава да търси нападателния притежател на заведение.
Снимка: btvnovinite.bg
Купчина с чорапи остана пред неговото заведение след втората акция в поддръжка на Митко.

Вече 18 години, зиме и лете, Митко продава чорапи по улиците на Пловдив. Инцидентът не го е уплашил и той още веднъж е в „ Капана “.
Снимка: btvnovinite.bg
„ Всеки ден излизам. Като почна от 14 и не преставам до 23 ч. “, споделя амбулантният търговец.

„ Митенцето е нашата емблема, потресена съм, че нашето обичано момче се случват тематики работи “, споделя локалната жителка Петя Раева.
Снимка: btvnovinite.bg
„ Страхотно, работливо момче, с почтен труд си вади хляба “, споделя друга жена.

Снимка: btvnovinite.bg Митко споделя, че има постоянни клиенти. Следи и стилните трендове: „ Повечето шаренки, авокадо, животни, марихуани “. Споделя, че е „ признателен и с божията помощ може да се изхранва “.

Мъжът, нападнал Митко втори ден е неоткриваем. Собственици на заведения от квартала описват, че това не е първият случай с него.

„ Миналата събота е нападнал общински чиновник от отдел „ Чистота “. Имало е 15 мин. преследване по улицата, викали са полиция, евентуално ще вземат записи от камерите “, сподели за bTV притежателят на заведение в „ Капана “ Лазар Бричков.

Хората от квартала упорстват за строго наказване за нападателя. А акциите в поддръжка на Митко не престават в Пловдив и тази неделя.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР