Продължават  благотворителните прояви, организирани от близките на Добромир Добрев от Сливо поле,

Продължават  благотворителните прояви, организирани от близките на Добромир Добрев от Сливо поле, ...

Добромир Добрев от Сливо поле се нуждае от помощ, за да живее.

Продължават  благотворителните прояви, организирани от близките на Добромир Добрев от Сливо поле, който се бори с болестта лимфобластна левкемия. Състоянието на 24-годишния мъж е тежко и той трябва да замине за лечение в най-кратки срокове.
Днес ще се проведат следните благотворителни инициативи:
От 14 ч. във фоайето пред Пленарна зала в община Русе ще се проведе благотворителен базар, а по-късно ще има благотворителна хоротека от 17 ч. с танцьорите от фолклорен танцов клуб „Родолюбец“ пред Общината.
В 19 ч. в Пленарна зала ще се проведе концерт, в който благотворително ще участват вокална група „Слънце“, фолклорен танцов театър „Найден Киров“, фолклорен ансамбъл „Зорница“, Нина Арнаудова, „Фрийдъм Денс студио“. В концерта ще се включат и Михаил Ганчев от ВС „Вили Икономов“, Светослав Стойчев, Андрейката и Мургавия, „Център Денс студио“, Светослав Иванов, София Петрова и Гоце Иванов.
Припомняме, че има обявена кампания във фейсбук чрез групата „Да помогнем на Добромир“, поставени са и дарителски кутии. Всеки, желаещ да помогне на Добромир, може да дари средства по разкритата дарителска сметка в Райфайзен банк:

IBAN: BG68RZBB91551010772410
BIC: RZBBBGSF
Титуляр на сметка:
ДОБРОМИР ВАЛЕНТИНОВ ДОБРЕВ

Източник: actualno.com