Продължаващият по-хладен от обичайното и дъждовен период вече е омръзнал

...
Продължаващият по-хладен от обичайното и дъждовен период вече е омръзнал
Коментари Харесай

Световни синоптици обявиха прогнозата си за юни в България КАРТИ

Продължаващият по-хладен от нормалното и дъждовен интервал към този момент е омръзнал на мнозина, само че сходно ще се задържи времето и през огромна част от месец юни. Все отново, още през първите му дни температурите ще се покачат до стойности към нормалните, въпреки на фона на към момента несигурно време, написа Dir.bg.

Месецът ще стартира с малко слънчеви часове преди обед, само че доста купести облаци и валежи с гръмотевици в следобедните часове.

Ще има и местни градушки, като едната неприятна вест е, че след средата на идната седмица, падналите през последните дни дребни и не толкоз рискови градушки ще бъдат сменени от по-малко на брой, само че по-едри и евентуално опустошителни такива.

Ще се задържи и нестабилното време. До 4-5 юни валежи с гръмотевици ще има над по-голямата част от страната. Те ще са с сдържан интензитет и местен темперамент.

От 5-6 юни температурите ще се покачват, а явленията в следобедните часове ще понижават като обсег, концентрирайки се в някои дни основно в планините и към тях, без да бъдат изцяло изключени като възможност и в останалите елементи на страната.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР