Продължаващите изстрелвания на ракети от ивицата Газа срещу Израел правят

...
Продължаващите изстрелвания на ракети от ивицата Газа срещу Израел правят
Коментари Харесай

Нетаняху се закани да започне нова война срещу Газа в отговор на палестинските ракети

Продължаващите изстрелвания на ракети от линията Газа против Израел вършат неизбежна следващата война против екстремистите в крайбрежния палестински анклав. Това съобщи през днешния ден израелският министър председател Бенямин Нетаняху, с което още веднъж завладя челните заглавия на медиите броени дни преди парламентарните избори в страната, съобщи Асошиейтед прес.

Нетаняху разкри, че Израел е в напреднал етап на подготовка на проекти за удари по Газа и добави, че той ще реши кое е оптималното време за офанзивата, като се има поради нежеланието или неспособността на водачите на ръководещото коренно придвижване Хамас в Газа да спрат ракетните офанзиви.

Израелският министър председател е подложен на остри рецензии, че не съумява да даде недопечен отговор на ракетния обстрел на Хамас, който принуждава жителите на южните елементи на Израел постоянно да бягат към бомбоубежищата. Самият Нетаняху бе отведен по неотложност от телохранителите си от избирателен протест във вторник, откакто палестински екстремисти изстреляха ракети към региона, където се намираше той.

"Аз не потеглям на война, до момента в който тя не е последното неизбежно средство, и не пожертвам живота на нашите бойци и жители единствено с цел да печеля овации, - сподели министър председателят в изявление за радио Кан Решет Бет. - Но ние евентуално няма да имаме различен избор, с изключение на да стартираме огромна атака, война против силите на терора в Газа. "

"Няма за стартира (тази война) даже и минута, преди да сме подготвени, и ние в този момент се готвим за една "различна война ", означи Нетаняху малко преди да отлети за Русия за блиц-среща с президента Владимир Путин.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР