Продължаването на ударите от прокуратурата ще доведе до сблъсъци на

...
Продължаването на ударите от прокуратурата ще доведе до сблъсъци на
Коментари Харесай

Дончева: Действията на прокуратурата ще доведат до сблъсъци на улицата

" Продължаването на ударите от прокуратурата ще докара до конфликти на улицата. Между тези, които са сблъскали ползите си и не са намерили ефикасна отбрана в правосъдната система.
Тези хора не могат да бъдат отместени от властта с разходки по Ларгото. Тук става въпрос за конфликт и ние би трябвало да се подготвим за това ", разяснява Татяна Дончева в " ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев " по TV1. 
" Това, за което Гешев вика Борисов на разпит е смешно и несъставомерно. Той не вижда фотосите с пачки евро, които може и да са направени от жена, само че са със съдействието на партньорските служби.
Г ешев прави всичко това, с цел да уронва престижа на Радев, да внушава, че " всички са маскари " и че това, което става сред държавно управление и бизнес, става и в президентството. Няма по какъв начин да се случи делото за търговия с въздействие за Бобоков и Узунов.
Европейските институции би трябвало да знаят защо правораздаване става дума в България -
Това с което си играят в спецпрокуратурата е бомба в ръцете им. Киро Японеца напомни, че има 150 поръчкови убийства 2001-2004, които не са разкрити и които в случай че някой мисли, че са забравени е сбъркал.
Когато от правосъдните органи излъчват произвол, от другата страна могат да чакат единствено произвол.
В отговор на залавянето на дрогата на Таки пристигна ареста на двамата висши чиновници на ГДБОП. Любовницата на единия от тях е щерка на депутатка от ГЕРБ. Никъде в медиите не беше упоменато, че при обиска са открити 500 000 лв. или евро, само че тя беше освободена от Спецсъда. Смятайте дали има недосегаеми за прокуратурата.
Гешев работи за Пеевски, до момента и за Борисов. Не считам че е пристигнал моментът той да нападне Борисов и че е толкоз самоуверен. Медийните му кьорфишеци при обиколките по села и паланки са евентуално знак за политическа упоритост.

Всички остарели истории ще бъдат поставени на масата, когато стълкновението на двете огромни групи - на Пеевски и на Борисов стане факт.
Движение за права и свободи са подготвени с различен състав на кабинет, има някакъв напън върху Борисов да излезе от властта, само че той няма път отвън нея защотосчита, че животът му е заплашен отвън властта и той знае за какво - тъй като има доста заслуги за тази работа.
Но както пристигна ред на Хашим Тачи, по този начин ще пристигна и тук редът на този, който си е проработил за тази работа и те ще сложат сметката на масата.
Ченгесарските среди считат че фотосите от спалнята на Борисов без съдействието на партньорските служби не могат да станат.
Не знам какъв език с изключение на трънски знае Гешев, само че те са доста комплицирани хора. И. Да обясняваш на бедните, че богатите са ги ограбили и че ще въздадеш правдивост е типично за политическа кариера и него не го интересуват делата, които са формирани.
Вижте им службите за сигурност на гангстерите, които са завладели българската страна - в едната са поръчкови убийци, в другата – наркотрафиканти.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР