Продължаваме темата с обувките от , за да се фокусираме

...
Продължаваме темата с обувките от , за да се фокусираме
Коментари Харесай

10 стайлинг идеи как да носите мокасини по най-елегантния начин

Продължаваме тематиката с обувките от, с цел да се фокусираме върху една обичана класика, а точно мокасините. Да, този наложителен детайл от облеклото на градските девойки, изключително напролет и есента, с чиято помощ елегантният стайлинг е единствено на едни обувки разстояние. Особено в случай че са тъкмо тези.

Официален мъжки признак през 30 -те години на предишния век, характерен знак на колежаните от 60-те, мокасините не престават да ни улесняват със своята повсеместност, с цел да се интегрират все по-добре в нашия дрешник.
               

През работната седмица най-често ги носим с прав панталон с дължина, която нежно разкрива глезена, макар че видяхме, че могат да се комбинират и с дългите необятни панталони. През уикенда обаче незабавно заменяме панталоните с дънки, с цел да запазим въпреки всичко софистицирания си тип и за почивните дни. Колкото до връхната дреха, в този случай, избираме сред блейзър, кожено яке или.
               

Въпреки че през по-студените дни можем да съчетаваме мокасините с елегантно палто, само че е добре да сме готови с фини чорапи. По-дръзките от вас могат да изберат модел в някакъв ослепителен цвят или десен. Ще откриете страхотни находки точно за такива чорапи на.

Хубавото на мокасините е, че могат да се комбинират и с мини рокли, и с костюм с пола или панталон, което значи, че са подобаващи и за вечерни събития. А това е облекчение за тези, които не обичат да носят високи токчета, само че въпреки всичко не могат да сложат кецове.
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР