Продължаваме седмицата с епизод от Неудобната истина“ и романтичните измами,

...
Продължаваме седмицата с епизод от Неудобната истина“ и романтичните измами,
Коментари Харесай

Неудобната истина: Психология на измамата – Част 2

Продължаваме седмицата с епизод от „ Неудобната истина “ и сантименталните измами, като още веднъж се допитваме до психолога Лора Темелкова, която ще се опита да ни разкрие една надалеч по-добра и красива машинация. Препоръчваме да се запознаете с историята на Bad Vegan, където мъж съумява да измами жена, че е Бог и може да я направи безсмъртна, както и нейното куче.

Осъзнаваме, че всичко това звучи като сериозен парадокс, само че дано не забравяме, че никой не е застрахован от измами и постоянно може да се подмами. Това научаваме от експертите и тъкмо затова ще подсещаме неведнъж, че светът не може и не би трябвало да бъде обсъждан като безвредно място.

Лесно е да гледаме в профил и е съвсем невероятно да се изненадваме с опциите, само че въпреки това ще се надигнем против човек, който има необикновен опит в тази игра. Говорим и за методите, по които човек може да се избави от сходни офанзиви, както и за алените знамена, които могат да се появят и на които би трябвало да обръщаме доста внимание!

   
Източник: chr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР