Продължаваме с протестите срещу продажбата на ЧЕЗ. Тези протести не

...
Продължаваме с протестите срещу продажбата на ЧЕЗ. Тези протести не
Коментари Харесай

Антон Кутев: Антикорупционният закон има за цел да пази управляващите



Продължаваме с митингите против продажбата на ЧЕЗ. Тези митинги не бяха наши, а на други политически сили, ние единствено ги подкрепихме. Това сподели заместник-председателят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ Антон Кутев в предаването „ Още от деня “ по Българска национална телевизия.

„ С избирането на Пламен Димитров отпред на антикорупционния орган се потвърждава, че Българска социалистическа партия беше права във всичките си подозрения. Законът за антикорупцията има за цел да пази ръководещите. Той трябваше да подсигурява самостоятелност при следствието, само че той има политическа съгласуваност “, считат от Българска социалистическа партия.

По думите на Кутев всички сме чули по какъв начин министър-председателят подрежда да се спре митническа инспекция, с което са нарушени законите на страната. За признателност наблюдаващият прокурор е бил изработен зам.-министър, а цялата му кариера по-късно върви възходящо. „ Беше изработен безусловно възмутителен закон, който сложи според този орган от политическата мощ, която го назначава. Не имам вяра, че когато едно болшинство те назначава директно, ти ще се бориш против него. Сегашното предопределение демонстрира, че този закон е нефелен “, безапелационен е Антон Кутев.

Замесването на Моника Станишева с Гинка Върбакова и договорката за ЧЕЗ, Кутев дефинира като долна неистина. „ Представен бе неверен факт, който докара до неверен извод. Правят се внушения и то от трибуната на Народно събрание “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР