Продължаваме с прогнозата за всяка зодия през 2022 според известния

...
Продължаваме с прогнозата за всяка зодия през 2022 според известния
Коментари Харесай

Най-щастливият ден за всяка зодия през 2022 - 2 част

Продължаваме с прогнозата за всяка зодия през 2022 съгласно известния индийски астролог Кушара Гупта, оповестена в AstroTalk (Online astrology) на 10.12.2021 година

ВЕЗНИ - 22 октомври
Венера е във вашия знак в дните към рождения ви месец, очаквайте доста изненади в този интервал. Щастливият ден за вас е 22 октомври 2022. На този ден ще стартира ново начало, обвързвано на драго сърце, креативност и обич. След този ден ще ви е по-лесно да установявате нови връзки и по-лесно ще преживявате всяка неудача в любовта. Това е превъзходен ден да разкриете възприятията си и да не се страхувате да получавате това, което заслужавате. Живейто в сегашното, забавлявайте се и не се тревожете за бъдещето.

СКОРПИОН - 15 ноември
Какво се случва, когато половата сила на Скорпиона се среща с сантименталната сила на Венера? Е, би трябвало да чакате до 15 ноември 2022, с цел да откриете. Тези две удобни планети ще се “срещнат ” на 15 ноември и ще образуват съразмерен тригон. В допълнение, на този ден ще усетите и благотворното въздействие на Юпитер. През тази седмица ще се радвате на доста нови благоприятни условия за флирт и срещи. Възползвайте се оптимално от този удобен интервал и ще получите каквото желаете. 
Най-щастливият ден за всяка зодия през 2022 - 1 част
Тук представяме прогнозата за всяка зодия през 2022 съгласно известния индийски астролог Кушара Гупта, оповестена в AstroTalk (Online as...
Прочети повече
СТРЕЛЕЦ - 23 ноември
23 ноември е най-щастливият ден през 2022 за екстровертните Стрелци. През този интервал ще приемете нови функции в персоналния и професионалния ви живот. Затова ще ви помогне наличието на Юпитер във вашия зодиакален знак и ще ви почисти от всички минали неуспехи и мотиви за жалост. Ще бъдете по-силни да преследвате задачите си. Макар да нямате супер триумф в любовта и да не се поставяте в сходна роля, през този интервал не би трябвало да се страхувате да изразявате възприятията си към другите. 23 ноември е сполучлив и за нови вложения.

КОЗИРОГ- 8 януари
Щастливите моменти за Козирог настъпват в средата на януари, когато Слънцето и Венера се събират във вашия знак. Пълното им единство ще бъде на 8 януари 2022, най-щастливия ви ден. Очаквайте да ви се случат чудеса в професионалния и персоналния живот. Романтичните ви шансове са на вратата. Ще се освободите от несполучливите минали връзки и ще гледате напред в бъдещето. Астролозите предлагат да поставите преди всичко персоналните си връзки, изключително в случай че сте фамилни. Ако не сте обвързани, очаквайте появяването на сродната си душа през 2022.

ВОДОЛЕЙ - 8 март
Твърде внимателни сте във връзка с любовта и връзките и не им отдавате огромно значение. През тази година имате многочислени шансове за флиртове, а най-хубавият ден за това е 8 март 2022. През този интервал Венера се изравнява със смелия Марс във вашия знак навръх 8 март. Откриват ви се шансове за обич и сантиментални връзки. Освен в любовта, ще имате триумфи в кариерата и финансите. Внимавайте за здравето си в този интервал. Разхождайте се повече на въздух, кой знае кого ще срещнете там?

РИБИ - 12 април
Април ще е изключително удобен за вас през 2022. Тогава благотворната планета Юпитер (която ръководи Риби в обичайна астрология) се съединява с Нептун (съвременния държател на Риби) във вашия знак. Пълното съединяване се случва на 12 април, най-щастливия ви ден. Това е идеалният интервал за нови музи, креативност, духовно събуждане Любовта ще почука на вратата ви. Бъдете смели и не я връщайте.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР