Продължаваме Промяната” връща мандата неизпълнен. Това обяви кандидатът за премиер

...
Продължаваме Промяната” връща мандата неизпълнен. Това обяви кандидатът за премиер
Коментари Харесай

Асен Василев: Връщаме мандата неизпълнен ВИДЕО

" Продължаваме Промяната” връща мандата несбъднат. Това разгласи претендентът за министър председател на " Продължаваме промяната " Асен Василев на брифинг.

Той добави, че не са съумели да намерят поддръжка от 121 народни представители за осъществяване на мандата, връчен от президента за сформиране на кабинет предходната седмица.

" За страдание не успяхме да намерим 121 депутати, които да поддържат програмата, правосъдната промяна, работата, която имаме да свършим до края на годината като законодателна активност, с цел да може да се извърши Плана за възобновяване. И най-много това, което заложихме, идвайки на власт - да няма корупция”, посочи той.

Василев изясни, че в този парламент са съумели да стигнат до 117 народни представители, които са подготвени да поддържат програмата и политиката им. „ Надяваме се при едни последващи избори спомагателните 4 депутати да бъдат определени от народа и да можем да осъществяваме тези си намерения”, сподели още претендентът за министър председател на Политическа партия.

Очаквайте детайлности!

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР