Продължаваме промяната унищожи партиите на протеста. Тепърва ще анализираме дали

...
Продължаваме промяната унищожи партиите на протеста. Тепърва ще анализираме дали
Коментари Харесай

Сачева: Продължаваме промяната унищожи партиите на протеста, хората не искат ГЕРБ да бъде изчегъртан |

Продължаваме промяната унищожи партиите на митинга. Тепърва ще проучваме дали Политическа партия носи смяна. Но гласоподавателите демонстрираха, че не желаят ГЕРБ да бъде изчегъртан. 

Това сподели Деница Сачева от ГЕРБ по Нова ТВ. По думите й Продължаваме промяната ще би трябвало да се коалират с партията на Слави Трифонов, които осветиха канадското поданство на Кирил Петков, а Тошко Йорданов и Асен Василев се съдят, напомни Сачева. 

Продължаваме да не четем вярно вота на българския гласоподавател. Да, би трябвало да има промени. Да, би трябвало да научим уроците от нашите неточности. Хората обаче не желаят да залагат единствено и само на напълно нови играчи, счита Деница Сачева. 

Според нея служебното държавно управление, което не се е справило с рецесиите, е отговорно, че хората нямат доверие в институциите и рекордно ниската изборна интензивност на вота през вчерашния ден. 

На тези избори се явихме против вътрешния министър, който от самото начало продължи да играе доста сериозна роля във връзка с изборния резултат. Виждате какво се случи с машините. Много хора се притесняваха дали вотът им ще бъде регистриран вярно. Имаше доста хора, които се притесняваха някой да не ги следи по време на гласуването. Имаше хора, които ни споделиха „ Подкрепяме ви, само че няма да излезем да гласуваме, тъй като се тормозим " ", описа Сачева. 

Според нея президентските избори занапред предстоят, а подкрепената от ГЕРБ двойка проф. Анастас Герджиков и полк. Невяна Митева имат задоволително огромен късмет на втория тур. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР