Продължаваме промяната“ ще се яви самостоятелно на изборите на 2

...
Продължаваме промяната“ ще се яви самостоятелно на изборите на 2
Коментари Харесай

Продължаваме промяната ще се яви самостоятелно на изборите на 2 октомври -

„ Продължаваме промяната “ ще се яви независимо на изборите на 2 октомври, оповестиха от пресцентъра на партията.

Решението е на националния съвет на партията след задълбочени разбори. „ Вярваме, че тази формула ще донесе на България съдружното болшинство, което да довърши работата, стартирана от кабинета Петков. „ Демократична България “ остава наш натурален сътрудник и съдружник по пътя към смяната в страната “, се показва в известието.

По-рано през днешния ден Политическа партия беше вписана в регистъра на политическите партии се вижда на уеб страницата на Софийския градски съд. Като представляващи партията са посочени Кирил Петков и Асен Василев.

На 9 август съдът позволи регистриране на „ Продължаваме Промяната “ в регистъра. Според решението на съда настояването за регистриране е основателно и следва да се извърши, защото от показаните към заявката писмени доказателства се открива съществуването на плануваните в закона предпоставки.

„ По делото не са събрани доказателства, които да оборват верността на показаните със заявката документи “, се споделя още в решението.

Документите за регистрация на партията бяха подадени на 13 юли. На учредителното заседание са събрани над 580 заявления, а след това са събрани близо 3300 подписа на жители, които желаят да станат част от Политическа партия.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР