Продължаваме промяната ще предложат кабинет на малцинството с втория мандат.

...
Продължаваме промяната ще предложат кабинет на малцинството с втория мандат.
Коментари Харесай

ПП залага на правителство на малцинството, след като получи мандата от Радев

" Продължаваме промяната " ще предложат кабинет на малцинството с втория мандат. За поддръжка се водят диалози само с " Демократична България ", само че преди този момент желаят да се задвижат законите за Плана за възобновяване.

Това стана ясно от думите на съпредседателя на Политическа партия Асен Василев в коридорите на Народно събрание, незабавно откакто стана ясно, че проф. Николай Габровски няма да стане министър председател с мандата на ГЕРБ-СДС.

" Както знаете, ние водим диалози с " Демократична България " от известно време и ще ги завършваме през идващите 1-2 дни. Също по този начин преди към месец казахме, че с цел да е сполучливо едно държавно управление, имайки поради недоверието в Народното събрание, би трябвало да се одобряват законодателни актове, най-много за законите по ПВУ, правосъдната промяна би трябвало да тръгне, промени в службите и измененията.

Според мен, в случай че Народното събрание в действителност желае да се отнесе съществено към втория мандат, би трябвало най-сетне тези актове да влязат в програмата на Народно събрание, в зала и в комисии, с цел да забележим някаква воля за работа ", разяснява Василев.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР