Продължаваме промяната ще е партия, която ще защитава само българските

...
Продължаваме промяната ще е партия, която ще защитава само българските
Коментари Харесай

Асен Василев: Да се твърди, че няма трасета за доставка, освен руските, е смешно

" Продължаваме промяната " ще е партия, която ще пази единствено българските ползи, бидейки част от Европейското семейство. Руските ползи, които са част от политическите групи - зад тях имаме вяра, че стоят и 3-те милиарда български пари за " Турски поток ", това съобщи министър председателят Кирил Петков на изключителната конференция на Политическа партия след прекъсването на съветския газ.

" Както виждате за три месеца гръцката връзка стана беше издигната повече за три месеца, в сравнение с за година и половина преди този момент ", добави Петков.

" Не се опитваме да балансираме там, където виждаме ясна експанзия. Това, което може да очаквате от " Продължаваме промяната " е ясни позиции, български интерес, суверинитет и самостоятелност. Може да следите, че всяко наше деяние ще бъде обвързвано с националния ни интерес ", съобщи той.

" Това е едностранен напън от страна на " Газпром ", това съобщи от своя страна Асен Василев.

" Имаме страна, която е неточна по този контракт и друга, която е изправна. Същите проблеми имахме през 2009 и 2014. Като държавно управление чакахме тези проблеми и по тази причина започнахме подготовка още февруари месец ", добави той.

" Да се твърди, че нямаме трасета, по които доставяме газ, с изключение на съветските, е смешно. Да се разчита на гръцката връзка, с цел да стигнем диверсификация е опрощение, с цел да не я създадем ", безапелационен беше той.



Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР