Продължаваме Промяната“ се отваря за обединение към партии, организации и

...
Продължаваме Промяната“ се отваря за обединение към партии, организации и
Коментари Харесай

„Продължаваме Промяната“ със силно антикорупционно обединение в Бургас

„ Продължаваме Промяната “ се отваря за обединяване към партии, организации и български жители, които не желаят повече да съществуват ръководства и държавни управления ограбващи страната, общините и хората.

Целта на антикорупционното обединяване е да завоюва изборите, с цел да изведе страната от задънената улица, в която я вкараха ГЕРБ и техните съдружници. „ Те смъкнаха последното постоянно държавно управление на Кирил Петков и „ Продължаваме Промяната “, тъй като се почувстваха застрашени, след което не можаха да основат кабинет и вкараха страната в серпантина от безсмислени предварителни избори “ – разяснява Бачийски.

Разширяването на досегашния съдружен формат е ориентиранно към присъединяване в задаващите се предварителни парламентарни и следващи локални избори в Бургас.

Народният представител уточни като значими достижения за Бургас и района това, че през миналата година е било сложено началото на поправяне на генералния проект за развиване на пристанище Бургас и по този метод освен е била спряна концепцията да се закриват корабните места във вътрешността в морето, само че ще се разкриват и нови дълбоководни терминали. Това ще даде огромно преимущество за развиване на пристанището, което съчетано с близостта му до свободната икономическа зона в летище Равнец, до автомагистрала „ Тракия “ и бъдещата автомагистрала „ Черно море “ ще обезпечи стопански напредък.

Бачийски дефинира като персонална своя победа, че е бил част от екипа, който е присъединил в българо-турски меморандум разширението на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Малко Търново “ и пускане на изследванията за откриване на нов граничен туристически пункт в Резово.

По тематиката за бившето военно летище в Равнец той съобщи, че макар съпротивата на политически и стопански брокери, е било спряно превръщането му във фотоволтаичен парк с 40 работни места, вместо индустриална зона със лично летище с капацитет за към 8000 нови работни места.

„ Фотоволтаични паркове могат да бъдат разполагани на всички места, даже върху земеделска земя, а огромни самолети могат да кацат единствено и само върху летищна инфраструктура.

Този слънчев парк може да бъде върху доста други терени, само че летището в Равнец може да бъде единствено на едно само място. Там, където е сега.

Също по този начин през 2019 год. Община Бургас искаше да постави кръст на плана за летище, който аз и моят екип развиваме от години.

Затова потърсих поддръжката на жителите на Бургас. Направихме подписка, в която се включиха над 3000 души и то единствено за два дни.

Част от тях пристигнаха на гласуването в общинския съвет и стачкуваха против това, че се унищожава опцията за основаване и развиване на летище Равнец– напомни сагата Бачийски.

Той още веднъж предвижда, че с превръщането на някогашната авиобаза в промишлен парк със свободна безмитна зона и лично летище ще се привлекат стратегически вложители от целия свят, ще се разкрият нови работни места, ще се покачват приходите и виталният стандарт на локалната общественост.

Удовлетворен съм, че след осем години борби и разногласия с ГЕРБ Бургас, през които те саботираха и пречеха за развиването на летище Равнец, най-сетне прогледнаха и осъзнаха преимуществата на визията ми от 2015 год. “ – разяснява Бачийски.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР