Продължаваме промяната са против Законопроекта за компенсиране на разходите на

...
Продължаваме промяната са против Законопроекта за компенсиране на разходите на
Коментари Харесай

ПП пита къде е левчето в литър гориво на Добрев

" Продължаваме промяната " са срещу Законопроекта за компенсиране на разноските на потребителите на моторни горива, импортиран от Делян Добрев и група народни представители, и признат на първо четене. Между първо и второ четене планът претърпял съществени промени и към този момент не било ясно какво тъкмо ще се гласоподава, съгласно Васил Стефанов от Политическа партия.

Само Делян Добрев и Теменужка Петкова знаели текста, който през вчерашния ден на енергийна комисия е поправен. Затова и Политическа партия няма да го поддържат. Това е следващият опит на едно провалено заричане, сподели Искрен Митев, визирайки обещанието на Бойко Борисов да понижат бензина с левче. Оказа се, че такова левче не съществува, посочи националният представител.

Лидерът на ГЕРБ не бил кадърен да откри това имагинерно левче.

И Венко Сабрутев установи разликите в закона. Смениха всичко, в това число и заглавието, съобщи депутатът. Месеци наред се заблуждавали потребителите, че цените на бензиностанциите са изкуствено повишени, а законът нямало да докара до понижаване на цената на бензина. Със закон ГЕРБ щели да подсигуряват свръхпечалба за Лукойл. Сабрутев извади лев на трибуната. Това, което казвате няма нищо общо с истината, сподели Теменужка Петкова от ГЕРБ. Разберете се има ли един лев или няма, включи се Делян Добрев. Според него българските жители видели поевтиняване на горивата с лев.

Денят, в който умря една легенда, легендата за левчето, заключи днешния ден Искрен Митев.

Тъжно ми е за ПГ на ГЕРБ, показа той и настоя Бойко Борисов да се пенсионира.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР