Продължаваме промяната са преписали програмата на БСП и са взели

...
Продължаваме промяната са преписали програмата на БСП и са взели
Коментари Харесай

Нинова: Партиите, които свалиха кабинета, да съставят правителство

" Продължаваме промяната " са преписали програмата на Българска социалистическа партия и са взели обществените им послания. Това каза в предаването " 120 минути " водачът на БСП Корнелия Нинова. 

" Озадачавам се, че неща, които Политическа партия изрично не одобряваха, до момента в който бяхме дружно в държавното управление, в този момент ги одобряват. Още от април приказваме за таван на цените на газ, парно, ток и вода. Месеци ни лиши да ги убеждаваме, само че бяха срещу, тъй като не било пазарно. А в този момент го виждам в програмата им. Борихме се с тях да се вкара енергийна беднотия и да има две цени за небогати и хора с повече благоприятни условия. Сега е в програмата им. Четири-пет месеца не се съгласяваха, само че в този момент виждам преписана програмата на Българска социалистическа партия. Явно са припознали концепциите ни за свои ", добави тя. 

Лидерът на Българска социалистическа партия за следващ път повтори, че е срещу даването на военно-техническа помощ за Украйна, тъй като това ще въвлече България във война.

" Абсолютна неистина е, че сме изнасяли оръжие за Украйна. Изразяваме позицията на хората, които са ни избрали. За позицията за военно-техническата помощ ще се съобразим с тях, а не с други партии ", добави Нинова.

Тя прикани партиите, които смъкнаха кабинета  " Петков " ( ГЕРБ, Движение за права и свободи и „ Възраждане “), да поемат отговорност в този момент и да сформират постоянно държавно управление.

„ Първа мощ са, смъкнаха работещо държавно управление – да поемат отговорността и да създадат те в този момент “, сподели водачът на Българска социалистическа партия и добави, че по време на гласуването на вота на съмнение трите партии са имали общи причини и в този момент би трябвало да намерят излаз от обстановката.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР