Продължаваме промяната продължава да води разговори с различни депутати от

...
Продължаваме промяната продължава да води разговори с различни депутати от
Коментари Харесай

Петков ще води разговори с ИТН, но ако Слави не взема решения

" Продължаваме промяната ” продължава да води диалози с разнообразни депутати от групата на Има Такъв Народ. Петков изясни, че в този момент към този момент се договаря при ясна стратегия и ясни периоди. Единственото изискване е Слави Трифонов да не взима решенията.

" Всичко това е толкоз разумно с тези хора, даже да кажат " не ”, само че да видят цялата стратегия, да дискутираме по значимите за България цели и тогава да си създадат мнение, тъй че доста се надявам, че парламентарните групи ще влязат в подобен разговор. Единственото ми изискване несъмнено, е господин Слави Трифонов да не бъде индивидът, който да взима решения от тяхна позиция ”, съобщи Петков, представен от БНР.

Утре публично ще бъде открит интерконекторът сред България и Гърция, съобщи пред публицисти Петков след закритото съвещание на Народно събрание за доставките на газ.

" Когато приказваме за виновни решения по отношение на енергетиката, за цени, контракти и снабдители и когато желаете да разберете всичко, което е толкоз значимо за България и триумфите, които реализира това държавно управление, е необикновено двуличие да не присъстваш в зала, акцентира той, представен от Българска национална телевизия

Петков заяви, че за първи път взе участие в чуване, където има класифицирана информация за търговски контракти и за цени, а депутатите от ГЕРБ, които са поискали отговори по тематиката, не са участвали в пленарна зала.

" Ние ги помолихме да бъде закрито съвещание и всички си потеглиха. Протече един диалог с останалите депутати и когато свърши цялото чуване, те се върнаха назад ”, изясни той във връзка решението на депутатите от ГЕРБ, които напуснаха пленарна зала, откакто стана ясно, че чуването по тяхна самодейност ще е при закрити врата.

Снимка: БГНЕС
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР