Продължаваме промяната обсъжда кандидатурата на бившия регионален министър Андрей Цеков

...
Продължаваме промяната обсъжда кандидатурата на бившия регионален министър Андрей Цеков
Коментари Харесай

Сблъсък на силни водачи в предстоящите избори! Продължаваме промяната гласи Андрей Цеков за водач на кандидат-депутатската листа

Продължаваме промяната разисква кандидатурата на някогашния районен министър Андрей Цеков за лидер на кандидат-депутатската им листа в 1 МИР - Благоевград, това научи Struma. com от свои източници. Дали той ще бъде одобрен към момента не е напълно ясно, само че е измежду мощните кандидатури, които партията желае да изпрати в Благоевград, с цел да имат равносилен на лидера на ГЕРБ Росен Желязков, претендент. Желязков е респектиращ политик, който съумя да опознае района доста бързо и неколкократно води листата, от която в националното заседание влизат най-вече депутати от региона.

Неуморим е в предизборно време Росен Желязков, съумял да напипа пулса на региона, както и да доближава елементарно до " точката на размразяване " на гласоподавателите, познавайки доста добре проблемите на всяко кътче от района. Затова и с Росен Желязков отпред, ГЕРБ осъществят положителни изборни резултати.

Андрей Цеков е извънредно харизматичен политик, споделят съпартийците му, просветен и ерудиран. Той е роден в град София. Завършва Първа британска езикова гимназия в град София и Юридическия факултет на Софийски университет “Св. Климент Охридски ”. Специализира право на Европейския съюз в Университета в Амстердам, Нидерландия и мениджмънт в Станфорд.

Притежава 20-годишен опит в ръководството на капиталовия развой и огромни корпоративни структури. Преподава строително законодателство и договорно право в Университета по архитектура, строителство и геодезия и във Висшето строително учебно заведение “Любен Каравелов ” в град София. В интервала декември 2021 година – август 2022 заема поста на заместител министър на финансите., министър в интервала 2023-2024 г.Андрей Цеков е фамилен с три деца.

Респектиращата му биография го прави желан лидер в съвсем всички области в България, към този момент обаче от централата на Политическа партия са се нагледали на област Благоевград, която в никой случай не желаят да изпускат. В Благоевград ръководи и един от дребното им кметове в страната, по тази причина от Политическа партия се надяват тук да създадат добър избирателен резултат.

Дали Цеков ще поведе листата ще решат дефинитивно на съвещание тази седмица, споделиха източниците ни. За второто място в листата им се спряга адв. Димитрина Хаджиева, която е депутат, успявайки да направи положителни резултати в Сандански и района. Областният водач на Продължаваме промяната в региона Марио Граченов ще бъде финален в листата им, въпреки че преди дни се твърдеше, че ще е втори след лидера.

Скоро ще станат ясни и водачите на останалите партии, участници в изборния проес, за което ще ви оповестяваме от време на време. Очаква се забавна предизборна борба и съдбовно политическо съревнование. Важни са тези избори за двете най-големи партии, които ще се борят да завоюват изборите и респективно ръководството на страната.

Изненади се чакат от междупартийния конфликт в Благоевград, тук за място в Народното събрание ще се бори шефът на Национален осигурителен институт Илиян Георгиев. Казват, че герберите към този момент са обединени към неговата кандидатура. Какво ще решат жителите на регионалния център обаче, това е въпросът?! Факт е, че стартира стягане на редиците във всички политически субекти на територията на региона и предизборната борба ще е яростна, изключително сред ГЕРБ и Промяната. Очаквайте детайлности.

Петя Колева

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР