Продължаваме промяната нищо не са ми предлагали. Не бих бил

...
Продължаваме промяната нищо не са ми предлагали. Не бих бил
Коментари Харесай

Радостин Василев няма да е министър в кабинет на ИТН, ГЕРБ и ДПС

" Продължаваме промяната " нищо не са ми предложили. Не бих бил министър в държавно управление на ГЕРБ, Има Такъв Народ и Движение за права и свободи сигурно . Toва сподели някогашният народен представител от Има Такъв Народ, състезателен министър в оставка и понастоящем самостоятелен народен представител Радостин Василев пред публицисти в коридорите на Народното събрание за идното разискване на вота на съмнение през днешния ден в Народното събрание.

Той не знае дали ще има още 6 депутати , които да обезпечат. Не повеждам никакви договаряния, тъй като толкоз доста са уплашени сътрудниците, че към този момент не биха разговаряли по тематиката, сподели Василев.

Василев посочи, че към този момент не води договаряния с никого за бъдещата си политическа кариера. Моята настройка е за един градивен разговор за вота на съмнение, изясни спортният министър в оставка. Неговото бъдеще е ненапълно неразбираемо в политиката и не знае какво ще прави .

Той счита, че държавното управление има по-добро бъдеще, в сравнение с обединението с ГЕРБ, Движение за права и свободи, Възраждане и Има Такъв Народ.
 Какви диалози - пита Радостин Василев: Тошко Йорданов пазел депутатите си в кошара
Какви диалози - пита Радостин Василев: Тошко Йорданов пазел депутатите си в кошара

За следенето при гласуването удостовери и Мирослав Иванов от ПП
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР