Продължаваме промяната никога не е била дете на президента. Ние

...
Продължаваме промяната никога не е била дете на президента. Ние
Коментари Харесай

Даниел Лорер: Повечето проблеми тръгват от въпроса за контрола над главния прокурор

" Продължаваме промяната " в никакъв случай не е била дете на президента. Ние през цялото време декларирахме,че ще водим независима политика. Може би това не се хареса на Румен Радев. Възможно е президентството да е имало наставнически усеща към нас, само че ние очевидно не сме оправдали това. " Така Даниел Лорер разяснява искрите, които прескочиха сред Румен Радев и неговата партия пред bTV.

Според него, партията, която получи третия мандат за сформиране на държавно управление, би трябвало да накара ГЕРБ и Движение за права и свободи да кажат поддържат ли правосъдната промяна.

" Имам съществени подозрения дали в този момент в Народното събрание има групировка, способна да накара политическите сили да престанат с блъфовете. Но въпреки всичко " Демократична България " имат максимален късмет да го създадат ", сподели още депутатът.

Според него, множеството проблеми потеглят от въпроса за надзор над основния прокурор, както и от правната промяна.

Лорер бе безапелационен, че ситуацията в Европа внезапно се е трансформирала след нахлуването на Русия в Украйна и това ни дава съображение да търсимпромяна в Плана за възобновяване и резистентност. " Самият проект, който нашето държавно управление създаде, бе юридически доста преди тази война. Тогава Мариците работеха при други условия и тежаха на бюджета ", напомни той.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР