Продължаваме промяната не положиха сериозни усилия да направят ново правителство.

...
Продължаваме промяната не положиха сериозни усилия да направят ново правителство.
Коментари Харесай

Райчев: ДБ имат най-голям шанс за кабинет с третия мандат

" Продължаваме промяната " не поставиха съществени старания да създадат ново държавно управление. " Демократична България " наподобява има максимален късмет за кабинет с третия мандат и най-вероятно третият мандат ще им бъде даден. Това е прогнозата на политолога Андрей Райчев, откакто от ГЕРБ оповестиха, че ще върнат втория.

В студиото на БТВ политологът изясни, че не всички си дават сметка, че за тези няколко месеца в България се случи голямо политическо разбъркване на върха . Политическа партия пристигнаха като обединител и центристка партия, само че напролет и след началото на войната в Украйна, почнали да променят своето наличие в дясна посока. Политическа партия към този момент не са центристката партия обединител, а дават поръчка за дясна партия, посочи Райчев.
 За Демократична България идващите избори носят партийна изгода, само че нищо положително за страната
За Демократична България идващите избори носят партийна изгода, само че нищо положително за страната

Ако Демократична България получи третия мандат, ще прави технократско държавно управление без ГЕРБ

Политическа партия извърши стратегическа маневра, мина вдясно и може да потопи Демократична България, в случай че се явят дружно на изборите.

Няма предупреден победител на едни предварителни парламентарни избори, стана ясно от думите му.

Андрей Райчев означи, че Има Такъв Народ се пробват да наберат нова височина , само че дали ще съумеят, е мъчно да се каже. Тяхната орис щяла да стане ясна това лято. По думите му изборите чукат на вратата - при започване на октомври месец - а Корнелия Нинова се държи за властта, с цел да завоюва време и да получи третия мандат, само че няма да стане.

Според политолога Нинова ще изпадне в тежко състояние . Румен Радев не желае да има служебно държавно управление, тъй като това би било голяма тежест.

В политическото пространство центърът е разкрит, а левица няма . Това е нестабилна, въпреки и краткотрайна обстановка, проучва Райчев.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР