„Продължаваме промяната“ не купуваме депутати. Народното събрание не е магазин“,

...
„Продължаваме промяната“ не купуваме депутати. Народното събрание не е магазин“,
Коментари Харесай

Даниел Лорер: Не купуваме депутати, НС не е магазин

„ Продължаваме промяната “ не купуваме депутати. Народното събрание не е магазин “, сподели министърът на нововъведенията и растежа в оставка Даниел Лорер в BTV „ Тази заран “. Няма смяна в формалното състояние. Онези депутати от Има Такъв Народ, които се обявиха, това е формалната поддръжка. Още 6 гласа са ни нужни, сподели Лорер. Той разяснява, че останалите партии в Народно събрание се държат все едно депутатите са им благосъстоятелност. Те не са техни, ние си приказваме с тези хора, сподели министърът.



По думите му управническата стратегия на кабинета „ Василев “ е съвсем подготвена и скоро ще бъде оповестена за обществото, само че в нея „ няма изненади “. Петък е близо, имаме на процедура 48 часа да намерим поддръжката за кабинета, сподели Лорер.

На въпрос по какъв начин ще разяснява думите на Делян Добрев от ГЕРБ, че още една депутатка от „ Възраждане “ ще се отдели в интерес на Политическа партия, Лорер разяснява, че партията се обръща към всички народни представители.

Конкретна поддръжка не сме търсили от тази партия, само че в случай че нейни депутати решат, че тематиките са значими за тези 6 месеца, те могат да поддържат държавното управление, сподели министърът.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР