Продължаваме промяната може да постигне съгласие с ГЕРБ по политики,

...
Продължаваме промяната може да постигне съгласие с ГЕРБ по политики,
Коментари Харесай

Николай Денков: Договорка между ПП и ГЕРБ не може да има, съгласие по политики - би могло

" Продължаваме промяната " може да реализира единодушие с ГЕРБ по политики, които са потребни за страната ни. Това стана ясно от думите на акад. Николай Денков, който върна досието с неизпълнения втори мандат на президента Румен Радев. От Политическа партия дадоха поръчка, че за третия мандат са подготвени да договарят с " Български напредък ", БСП и  " Демократична България "  по значимите за страната политики. Как ще протече процедурата, обаче, зависело от това кой ще е мандатоносителят. 

" България има потребност от държавно управление, което обаче да работи в интерес на хората и на бизнеса. Нека да забележим президентът на кого ще даде третия мандат. Мандатоносителят би трябвало да дефинира каква ще е процедурата - дали ще седнат главатарите на масата или ще стартираме да обсъждаме първо политиките. Това зависи от мандатоносителят. Нямаме червени линии във връзка с това, че би трябвало да се разискват политиките, които са значими за страната. Как ще се осъществя процесът, зависи напълно от мандатоносителят. Ясно е, че ще бъде друг метода на " Български напредък " от този на Българска социалистическа партия, от третия на " Демократична България ". Бихме обсъждали политиките с всяка една от тези партии.

Относно ГЕРБ - сделка е думичка, която ние не използваме. Съгласие би могло да има по политиките, които са потребни. Да кажем, една правосъдна промяна - по какъв начин си показва ГЕРБ правосъдна промяна, е нещо, от което ще зависи дали ще имаме единодушие за тази промяна или не.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР