Продължаваме Промяната и ИТН са времеви проекти, които нямат амбицията

...
Продължаваме Промяната и ИТН са времеви проекти, които нямат амбицията
Коментари Харесай

Росен Плевнелиев: ПП и ИТН са времеви проекти, нямат амбицията да изграждат регионални структури

" Продължаваме Промяната " и Има Такъв Народ са времеви планове, които нямат упоритостта да построяват районни структури и да водят същински партиен живот. Това съобщи в ефира на Нова президентът в интервала 2012-2017 година Росен Плевнелиев.

" Очевидно Политическа партия се появи, с цел да обере разочарованието от Има Такъв Народ и по тази причина се нареждаха по този центристки метод. Те би трябвало да създадат държавно управление, тъй като в случай че не съумеят, на идващите избори ще ги чака резултатът на партията на Трифонов. Трябва да реализират и съответни резултати, защото хвърлиха доста тежки обещания ", изясни Плевнелиев.

Бившият държавен глава предвижда, че новият кабинет няма да изкара цялостния си мандат.

" Виждам честен проблем в тази четворна коалиция. Не може партия, която съществуваше под името Българска комунистическа партия, да бъде дружно в коалиция със синовете и внуците на избитите българи. Ако Румен Радев даде независимост на политическите партии и не им се бърка, те биха изкарали към две години. В противоположен случай планувам живот до идната пролет ", сподели още той.

Румен Радев обърна внимание, че проблем пред новото държавно управление ще бъде намирането на средства, с които да изпълнят обещанията си и да случат смяната.

" След като имаме съдружна стратегия идва въпросът с какви хора ще изпълнят държавната администрация, с цел да се случи дълго чаканата смяна за бистрота и успеваемост. Лесно е да се хвърлят лозунги, само че да забележим какви хора ще влязат в състава на новото държавно управление ", разяснява още някогашният президент.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР