Продължаваме промяната е зад идеята, че трябва да има стабилно

...
Продължаваме промяната е зад идеята, че трябва да има стабилно
Коментари Харесай

Човек от ПП ще бъде предложен за председател на парламента

" Продължаваме промяната " е зад концепцията, че би трябвало да има устойчиво ръководство и работещо държавно управление. Коалиционното съглашение ще бъде подписано в границите на последваща седмица и е въпрос на оформяне на един документ, сподели Лена Бориславова от Политическа партия пред Българска национална телевизия

Кирил Петков е препоръчан за министър-председател. Не е внасяно предложение за ротационен принцип на ръководителя на Народно събрание. Кандидатурата ще бъде изяснена в пленарната зала.

" Това е един първокласен претендент. Ще предложим човек точно от " Продължаваме промяната " като първа политическа мощ ", сподели Бориславова. Когато сме се договаряли с нашите сътрудници, не сме изхождали от броя и разпределението, на квотен принцип, сподели още тя. " За нас водещи бяха политиките, произнасяне на ограниченията, които има потребност да бъдат подхванати и едвам по-късно кой да кое министерство ще дава отговор на база експертиза ".

Никой не ми е предложил, никой не е разговарял с мен и не чакам такава номинация, отговори Ива Митева от " ИТН " на въпрос дали още веднъж ще бъде претендент за ръководител на Народното събрание.

" Има първа политическа мощ, която несъмнено ще излъчи претендент. Ако се стигне до моето име и някой ме предложи, за мен ще бъде цялостна изненада ".

С Има Такъв Народ изрично не е говорено за скица на ротация на ръководителя на Народното събрание. За нея това не е удачно и не би довело до положително.

Казусът към ръководителя на Народното събрание е явен. Не съм разочарована, че няма да съм аз, да е сполучлив Народното събрание. Това съобщи на влизане водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

Тя добави, че е в ход подготовката на документално съдружно съглашение. " Вчера се видяхме с сътрудниците Петков и Василев, имаме спогодба до неделя да почистим всичко. Предлаганите от Българска социалистическа партия министри преди Национален съвет не са ясни ", сподели още Корнелия Нинова.

 

 
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР