Продължаваме промяната е взела решение за преговори за съвместно явяване

...
Продължаваме промяната е взела решение за преговори за съвместно явяване
Коментари Харесай

Петков: Имаме решение да преговаряме с ДБ за общо явяване на изборите 

" Продължаваме промяната " е взела решение за договаряния за взаимно явяване на изборите с " Демократична България ". Това разкри в ефира на БТВ съпредседателят Кирил Петков.

" Няма по какъв начин да бъдем част от ръководството, в което да сме седнали на една маса с ГЕРБ, Движение за права и свободи и даже Българска социалистическа партия в случай че те са решили това да са новите им съдружни сътрудници. Ние на тази маса нямаме работа. Заявихме с " Демократична България ", че сме подготвени да приказваме с Българска социалистическа партия. Дори тази събота и неделя, по значимите неща. Разговорите не са единствено за мандати, те са за бъдещето на България. Трябва да върнем назад огромната тематика. Калните борби би трябвало да спрат. В идната акция се връщаме към същинската задача. Време е да се откъснем от тези кални борби и замервания един против различен. Време е да се обединим, само че не с хора, които имат зависимости. Време е да обединим всички хора, които имат идея в България ", изясни той.

" Имаме мандат от нашия народен съвет да стартираме договаряния за общо явяване на изборите с Демократична България. Но освен с тях. Също и със " Спаси София " за столицата, има и най-различни организации в страната. Някои се борят за техния парк, като в Стара Загора, други се борят за природата, трети за спорта. Всички тези дейни жители, които са си създали някаква организация, са поискали да решат някой градски проблем. Индивидуалните битки са доста сложни, тъй като задкулисието е координирано и стои дружно. На постройката на Народното събрание написа " Съединението прави силата ". Когато Николай Денков постави досието на масата с целите за България нямаше нито един въпрос, нито коментар от ГЕРБ, Движение за права и свободи, " Възраждане ". Тогава разбрахме, че задачата е друга ", добави Петков
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР