Продължаваме Промяната“ е първа политическа сила през 2021 г. Сформирано

...
Продължаваме Промяната“ е първа политическа сила през 2021 г. Сформирано
Коментари Харесай

Миро на Лена тръна с рогите напред да пази… Киро: Не вярвате на лъжите! Не ни е лесно, но…

„ Продължаваме Промяната “ е първа политическа мощ през 2021 година Сформирано е държавно управление и е определен ръководител на Народното събрание след двуседмични тежки, само че изцяло обществени договаряния. Това написа в персоналния си Facebook профил Мирослав Иванов от Политическа партия. Ето какво още написа той:
През 2022 година първа политическа мощ е ГЕРБ. Резултатът е тридневна тъга по желание на ръководител на Народното събрание, която роди задругата на хартиената коалиция, която върна невалидните бюлетини и даде опция за фрапантно нарастване на купения избор. Роди неприети закони по Плана за възобновяване и резистентност, по правосъдната промяна, а отсам и към Шенген. Не съумя да сформира държавно управление.
2023 година – ГЕРБ са първа политическа мощ. Не търсят поддръжка за държавно управление преди привикване на Народното събрание, надлежно нямат болшинство за избор на ръководител на същото. Отново блокиране на институцията и конституционната процедура. Обвиняват ПП-ДБ във всички грехове, макар че в Народното събрание има още 5 обединения.
Пред хипотезата дали да продължим в тази патова обстановка, или да намерим решение и Народното събрание да проработи, избрахме второто.
Това решение не е елементарно, само че е държавническо, отговорно – тъй като би трябвало да приемем голям брой значими закони.
И НЕ, няма да подкрепим държавно управление на ГЕРБ. НЯМА да подкрепим държавно управление с присъединяване на ГЕРБ. Не вярвайте на лъжите и спекулациите в противоположна посока, които и през днешния ден, и на следващия ден ще продължат да се леят отвред!
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР