Продължаваме да сме единствената страна в Европейския съюз, която няма

...
Продължаваме да сме единствената страна в Европейския съюз, която няма
Коментари Харесай

Слави се нахвърли на депутатите, няма медикоптери

Продължаваме да сме единствената страна в Европейския съюз, която няма нито един медицински хеликоптер. Нито един. Това написа в своя обява в обществената мрежа Facebook шоуменът с политически упоритости Слави Трифонов, съобщи Novini.bg.

Той напомни, че през вчерашния ден Народното събрание е отхвърлило концепцията да отдели 25 милиона с цел да купи два такива, само че пък е отделило 23 милиона лв. за партийни дотации.

Ето какво още прибавя Трифонов:

„ Пак ще припомня - Румъния има 14 такива профилирани хеликоптери. Дори Северна Македония има два. Северна Македония, бе! Тези хрантутници в Народното събрание за следващ път потвърждават, че не им пука за нас. За нашия живот. Те се интересуват единствено от себе си. От личния си комфорт. От това да живеят като богоизбрани. Вчера депутатите за следващ път погазиха клетвата, която са положили. За следващ път демонстрираха, че във всичките си дейности се управляват от ползите на партията, а не от ползите на народа. Те не се народни представители, те са представители на личния си тесногръд живот. Те са непотребни и ние нямаме потребност от тях. Имаме потребност от хора, които в действителност да се управляват от ползите на народа. Това би трябвало да желаяме като общественост. И то незабавно. Ако желаеме да живеем обикновено. Ако желаеме да спасим животи “, написа още Трифонов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР