Продължаваме да се радваме на есенното слънце, което ни кара

...
Продължаваме да се радваме на есенното слънце, което ни кара
Коментари Харесай

22 стайлинг идеи, които да пробвате тази седмица

Продължаваме да се радваме на есенното слънце, което ни кара да оставим новите си палта към момента необлечени и да импровизираме с всички вероятни комбинации с блейзър и. Понякога обаче е задоволително да ги разнообразим, изключително в случай че са в неутрални тонове, като прибавим необятен колан или чанта на кръста, с чиято помощ да подчертаем талия си. По този метод можем да освежим офис дрескода си доста елементарно и стилно.



Друг вид е да прибавим някакъв по-ярък и кондензиран цвят. Не е нужно да бъде неонов, само че костюм в топло оранжево, пуловер в цвят горчица или обувки или чанта в яркочервено бързо биха привнесли едно ново и слънчево въодушевление в есенния ви.



За този интервал е доста подобаваща и комбинацията от или дълга риза върху панталон или дънки, която може да се носи с или без шлифер от горната страна, най-малко доколкото времето на открито още ни го разрешава. Както ни разрешава още да носим мокасини, балерини и кецове, макар че нетърпеливо към този момент извадихме и елегантните боти. А в случай че имате потребност от още ентусиазъм и страхотни шопинг находки, можете да посетите!

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР