Продължаваме да подпомагаме земеделските стопани. В началото на този месец

...
Продължаваме да подпомагаме земеделските стопани. В началото на този месец
Коментари Харесай

Борисов: Близо 83,5 млн. лева са изплатени на производителите на плодове и зеленчуци

„ Продължаваме да подкрепяме земеделските стопани. В началото на този месец бяха изплатени близо 83,5 млн. лв. на. Субсидиите са обезпечени за 12 559 аграрни стопани “. Това съобщи министър-председателят по време на държавното съвещание.
Председателят на Националната асоциация на малинопроизводителите Божидар Петков благодари за следващата финансова поддръжка на страната към сектора. „ Тази година беше сложна поради времето и поради. Но с помощта на интензивните дейности на страната, целият отрасъл получи големи помощи “, съобщи Божидар Петков. Той означи, че с помощта на навременните средства за бранша, браншът няма да изпадне в колапс.
 Борисов: България е вложила в създаване на имунизациите, фирмите нарушават договорите (ВИДЕО) Борисов: България е вложила в създаване на имунизациите, фирмите нарушават договорите (ВИДЕО)
Министър-председателят Бойко Борисов взе участие във Виена в работна среща с австрийския канцлер Себастиан Курц и министър председателите на Чехия - Анд...
Министърът на земеделието, храните и горите Десислава Танева акцентира, че размерът на ставките при някои от схемите е повишен с близо 55 % по отношение на 2019 година „ Ръстът е вследствие на спомагателното финансиране по схемите, както и от повишения надзор от страна на земеделското министерство и Държавен фонд,,Земеделие “, уточни министър Танева. Тя означи още, че поливният сезон ще стартира от 15 април и има обезпечени задоволително количества вода за напояване и даде образец с язовир „ Ястребино “, който се употребява и от производителите на трайни насаждения.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР