Продължавам да ви информирам за това, което правим и за

...
Продължавам да ви информирам за това, което правим и за
Коментари Харесай

Слави Трифонов се похвали с рейтинга на телевизията си

Продължавам да ви осведомявам за това, което вършим и за вашия действителен интерес към това, което вършим. Защото, както съм казвал нееднократно - силата е в истината. Това съобщи водачът на Няма такава страна и тв водещ Слави Трифонов.

В своя фейсбук профил той разгласява данни за гледаемостта на 7/8 ТВ - малкия екран, която сътвори след напускането на ефира на бТВ. Информацията сочи, че  в часовия пояс 19:00 - 23:45 ч. на национална база във възрастовата група 15-70 година е 1 милион 127 хиляди 480 фенове. Или 22.3 % Reach.

" Лидер по зрителски интерес през вчерашния ден още веднъж е „ Вечерното шоу на Слави Трифонов “ с достигната публика на национална база от 12.7 % Reach. Снощното предаване беше изключително особено за мен поради присъединяване на Камен Воденичаров, който се превъплъти в облика на Соломон Паси. За мен беше наслаждение още веднъж да вземам участие в скеч дружно с Камен. Нещо, което не се беше случвало от 1998 година ", каза Слави Трифонов.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` реклама
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР