„Продължавам да съм учуден и обиден за обвинението в шпионаж.

...
„Продължавам да съм учуден и обиден за обвинението в шпионаж.
Коментари Харесай

Русофилът Малинов: Откъде-накъде ще ме наричат шпионин?

„ Продължавам да съм изумен и афектиран за обвиняването в шпионаж. Това, което мисля аз, го мислят още най-малко 1 млн. българи. Съдът е този, който взема решение дали ще бъда пуснат в Русия, с цел да си взема премията. Откъде-накъде някой ще ме назовава разузнавач? Само съдът има право да го направи. Аз настоявам, че не съм разузнавач и съдът ще го потвърди “. Това сподели в утринния блок на bTV Николай Малинов, ръководител на придвижване „ Русофили “.

„ Българското държавно управление, Народното събрание и президентът взеха сдържана позиция по моя случай, което беше вярно в тази ситуация. Русия желае и продължава да развива добросъседски взаимоотношения на взаимна полза. С Путин говорихме за русофилството и за българо-руските връзки. Казах на Владимир Путин, че тематиката с газа е въпрос на Министерския съвет. Проблемът е доста по-голям – по какъв начин Европа се отнася към Русия. Смятам за моя победа това, че Владимир Путин гледа по друг метод на управляващите и на народа ни “, разяснява Малинов.

„ От придвижване „ Русофили “ не сме се занимавали с партийно строителство. Аз не съм от хората, които не желаят да се превърнем в партия. Ние имаме разнообразни планове и отзиви, които се отстояват. Когато се върнах на 5-и ноември от Москва, споделих, че няма по какъв начин Русия да не изгони наш посланик от страната си. Изгонването на посланик било реципрочно деяние. Много добър знак е срещата сред съветския дипломат и Бойко Борисов, с цел да обсъдят детайлите след изгонването на дипломата ни “, сподели още Малинов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР